miercuri, 8 decembrie 2010

Shaorma



Ingrediente:

- lipii
- piept de pui
- o ceapă tăiată rondele
- 1/3 varză
- castraveţi muraţi
- 4 - 5 cartofi
- maioneză
- ketchup
- sare, piper şi boia
Mode de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se pun la fript.
Ceapa se curăţă, se spală şi se taie rondele şi se presară sare ca să se înmoaie puţin, apoi varza se taie şi ea mărunt.
Piptul de pui se spală, se taie cubuleţe mici, se condimentează cu sare piper şi boia după gust, apoi se pune la fript.
Castraveţii murati se taie feliuţe subţiri şi lungi, exact ca in imagine.

După ce s-au prajit cartofii şi carnea, începem "montarea''
Carnea trebuie să arate cam aşa cum e în poză.


Pe o lipie începem punem varză, cartofi, ceapă, carne şi castraveţi.
Se dă puţin la microunde ca să fie caldă şi lipia (nu este obligatoriu)
După ce o scoatem din cuptor, punem maioneză și ketchup și începem a o împacheta.
Prima dată se intoarce partea de jos, cea din stânga și apoi cea din dreapta.
Sper să vă placă, noi am mâncat cu o foarte mare poftă că a ieșit foarte buna !!
POFTĂ BUNĂ !!!

Niciun comentariu: