Vă trebuie:- o pâine albă
- 400 grame de mezeluri ( salam, şuncă, kaizer)
- 150 mililitri de lapte
- 3 ouă
- 50 grame de unt sau margarină
- 250 grame de caşcaval
- ketchp
aici sunt mezelurile tăiate
ungi bine o tavă cu margarină sau unt aşezi feliile de pâine în ea una lângă alta, stropeşti feliile de pâine cu laptele călduţ...
aşezi mezelurile pe pâine...
baţi ouăle cu caşcavalul ras....
le torni deasupra peste mezeluri, bagi tava la cuptorul preâncălzit pentru cca 20 - 30 de minute.
aşa arată scoasă din cuptor...
şi aşa feliată... :) ne-a placut foatre tare... şi e şi foarte uşr de făcut...
POFTĂ BUNĂ !!!!
Un comentariu:
Foarte bine arata si sigur e si foarte gustoasa. Stiu pt ca mai demult si maica-mea facea. Ar trebui sa mai reiau si eu reteta, ca e tare buna pentru serile cand nu ai timp de altceva. Spor la bucatarit
Trimiteți un comentariu