Aveţi nevoie de:
- 600 grame de piept de pui dezosat
- un fir de cârnaţ subţire
- un ardei roşu
- o roşie mai mare
- sare/piper
- 5 crtofi mai mari
- 5ouă
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui şi-l usuci cu prosoape absorbante de bucatărie. Îl tai fâşii, îl baţi cu ciocanul de şniţele şi le condimentezi cu sare şi piper.
Le prăjeşti în trei linguri de ulei pe ambele părţi.
Cârnaţu îl tai rondele iar ardeiul şi roşia cubuleţe...
Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi-i dai pe răzătoarea mare într-un castron.
Condimentezi cu sare şi-i laşi 10 minute... după cele 10 minute îi scurgi binee de zeama lăsată.
Un comentariu:
Foarte fain preparatul, mai ales clatitele de cartofi, sunt tare interesante!
Trimiteți un comentariu