- un pui întreg
- 3 ciuperci mijlocii
- un fir de praz
- condimente după prefetinţă pentru pui
- două linguri de bulion
- două linguri ulei de măsline
- 300 de grame de ficăţei fierţi
- 100 de grame de orez fiert fără nimic ( apă şi orez )
- două ouă
- pătrunjel verde tocat
- sare, piper pentru amestec după gust
Mod de preparare:
Puiul îl spălăm şi curăţăm bine, apoi scoate-ţi spatele... ( e cam greu, dar o să reuşţi într-un final :p )
Într-un castron se toacă ficăţeii fierţi mărunt, cipercile, firul de praz, pătrunjelul verde, apoi se adaugă orezul fiert şi ouăle crude... se amestecă bine totul şi se condimentează după gust...
Umplem puiul cu compoziţia rezultată... puiul se unge cu cele două linguri de ulei şi se condimentează după preferinţă ( eu l-am condimentat cu: secretu gustului, oregano, susan, şi bulion ) şi se pune într-o tavă cu 2-3 căni de apă...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu