Vă trebuie:
- 300 grame de spaghete
- o cutie mică de ciuperci
- șunculiță cât după preferință
- o ceapă
- doi morcovi
- un păstârnac mai mic
- 3 roșii
- condimente ( busuioc, nucșoară, oregano, sare, piper )
- două căni mai mari cu apă
- 4 linguri cu făină
- 300 grame de spaghete
- o cutie mică de ciuperci
- șunculiță cât după preferință
- o ceapă
- doi morcovi
- un păstârnac mai mic
- 3 roșii
- condimente ( busuioc, nucșoară, oregano, sare, piper )
- două căni mai mari cu apă
- 4 linguri cu făină
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb exact cum scrie pe prpriul ambalaj. Legumele se dau pe răzătoarea cea mai mică, sau într-un blendre.
Șunculița tăiată fâșii se călește în puțin ulei, adaugă legumele și cipercile și mai căleștele puțin.
Presară condimentele după gust apoi amestecă faina cu apa și toarnă peste prăjeală.
Amestecă continuu la foc mic ca să nu se lipească până se îngroașă.
Spaghetele se fierb exact cum scrie pe prpriul ambalaj. Legumele se dau pe răzătoarea cea mai mică, sau într-un blendre.
Șunculița tăiată fâșii se călește în puțin ulei, adaugă legumele și cipercile și mai căleștele puțin.
Presară condimentele după gust apoi amestecă faina cu apa și toarnă peste prăjeală.
Amestecă continuu la foc mic ca să nu se lipească până se îngroașă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu