duminică, 19 decembrie 2010

Nectarine în foietaj


Ce vă trebuie...

- un pachet de foietaj congelat de la Linco
- gem de caise
- 4 nectarine mai mari
- 4- 5 linguri de apă
- zahăr pudră
Mod de preparare:

Se întinde o foaie de aluat, se taie în pătrăţele ( cam 12 pătrăţele o să iasă ).
În gem se bagă cele 4 - 5 linguri de apă ca să nu fie prea cleos gemu.


Nectarinele se taie în felii cam cât pătratu de aluat de late.
Pe fiecare pătrăţel se pune gem, apoi câte 3 - 4 felii de nectarină.



Peste se mai toarna foarte puţin gem, şi le încrestaţi foarte finuţ pe mărgini ca să crească aluatul.
În tavă se pune hârtie de copt şi se dă la cuptor pentru cca 20 de minute.

Cu celelante foi de aluat procedaţi la fel

Este foarte simplă, ieftină şi maxim de gustoasă!!!

Niciun comentariu: