vineri, 28 ianuarie 2011

Salată Mediteraneană


Ingrediente:

- 150 grame şuncă
- 150 grame de muşchi file
- 3 castraveţi mijlocii
- 150 grame de caşcaval normal
- 150 de grame de caşcaval afumat
- 3 linguri de porumb
- 3 castraveciori muraţi
Pentru sos:

- 150 grame de maioneză
- 100 grame de smântână
- o lingură cu muştar

Mod de preparare:
1. Într-un castron, pune şunca cu muşchiul file, apoi caşcavalul simplu şi afumat şi castraveţii tăiaţi feliuţe sau cubuleţe.
2. Separat se face maioneza cu muştaru, încorporează şi smântâna.
3. Sosul astfel obtinut toarnă-l peste amestecul de caşcaval, şuncă şi castravete.
Într-un final pune cele 3 linguri cu porumb şi castraveciorii muraţi tăiaţi rondele.
Lasă la rece minimum 15 minute..
Eu le- am servit alături cu nişte clătite cu carne... au mers foarte bine împreună

şi cam aşa a arătat salata mea.... :)

POFTĂ BUNĂ !!!

Niciun comentariu: