joi, 20 octombrie 2011

Piept de pui la cuptor


Ingrediente:

- 4 bucăţi de piept
- 4 felii de mozzarella
- 4 felii de roşii
- condimente
- pesmet






Mod de preparare:


Spălăm bine pieptul de pui. La fiecare bucata se face un buzunărel ca să putem să îl umplem.

Se condimentează după gust, eu am folosit Fuchs pentru preparate din pui.

Umplerea se face astfel:

-se ia o felie de roşie, o felie de mozzarella şi iarăşi o felie de roşie, prindem colţurile cu scobitori ca să nu iasă tot afară când e la cuptor... îl dăm uşor prin pesmet şi il punem în tava tapetată cu folie de aluminiu.




dam tava la cuptorul preîncălzit pentru cca. 20 de minute.




yammy... este fooarte delicios acest piept de pui cu surpriză şi fără nici un strop de ulei...





un deliciu :D




POFTĂ BUNĂ !!!



Un comentariu:

Emily spunea...

delicios!

bine te-am gasit! :*
te astept cu drag pe blogul meu la cel mai simplu concurs online :)