miercuri, 21 iulie 2010

Clătite Cu Carne La Cuptor



INGREDIENTE
- 18 - 20 clătite
- 3 cepe mijlocii
- pătrunjel verde sau uscat
- 400 de grame de parizer
- 18 - 20 felii de caşcaval Hochland
- 2 cutii de smântână la 200 de grame
- Ketchup
- sare
- 2 galbenuşuri de ou
MOD DE PREPARARE
Ceapa se taie mărunt, se adaugă pătrunjel tocat şi sare.
Parizeru se taie in felii mai groase, apoi în jumătate. Caşcavalul se taie şi el în jumatăti.
Smântâna se mixează bine cu cele două gălbenuşuri de ou. Otavă se unge cu puţin ulei, apoi se tapetează cu pezmet.
Clătitele se umple în feleu următor:
- jumătate de felie de cașcaval
- jumătate de felie de parizer
- ceapă cu pătrunjel
- iară o jumătate de felie de parizer
- și cealanta jumătate de felie de cașcaval
După ce le împachetați pe toate și sunta așezate în tava, se toarnă smântâna mixată uniform peste clătite.
La sfârsit se mai toarnă în ploaie și Ketchup.
Se dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.


POFTĂ BUNĂ!!!!

Niciun comentariu: