
INGREDIENTE
- un piept de pui
- 2 ardei mai mărişori
- 4 roşii mijlocii
- 3 cepe mijlocii
- miere
- vecheta
- un piept de pui
- 2 ardei mai mărişori
- 4 roşii mijlocii
- 3 cepe mijlocii
- miere
- vecheta
- beţe de frigărui
MOD DE PREPARARE
Pieptul de pui se taie în pătrăţele, la fel şi restu (ardeii, ceapa şi roşiile).
Se bagă pe băţ în felul următor:
- ardei
- carne
- ceapă
- roşie şi tot aşa până se termină băţu de frigăruie. Mierea se amestecă cu câteva linguri de apă.
Când sunt gata toate frigăruiile, se condimentează cu vecheta şi se unge cu mierea obţinută cu apă.
Se seveste cu orice garnitură (cartofi prăjiţi, pireu de cartofi, orez, cartofi nature...etc.)
POFTĂ BUNĂ!!!!
MOD DE PREPARARE
Pieptul de pui se taie în pătrăţele, la fel şi restu (ardeii, ceapa şi roşiile).
Se bagă pe băţ în felul următor:
- ardei
- carne
- ceapă
- roşie şi tot aşa până se termină băţu de frigăruie. Mierea se amestecă cu câteva linguri de apă.
Când sunt gata toate frigăruiile, se condimentează cu vecheta şi se unge cu mierea obţinută cu apă.
Se seveste cu orice garnitură (cartofi prăjiţi, pireu de cartofi, orez, cartofi nature...etc.)
POFTĂ BUNĂ!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu