luni, 14 februarie 2011

Pastă de zahăr




Vă trebuie:
- o lingură de gelatină
- 6 linguri apă
- o lingură de margarină la cub
- două linguri de miere
- zahăr pudră din comerţ cca 1 kilogram
Mod de preparare:
Gelatina şi apa se amestecă puţin, se bagă la microunde pentru până se încălzeşte puţin apa... se adaugă apoi margarina şi mierea, se amestecă uşor până se dizolvă tot...
Într-un castron se pune pentru început cca 300 de grame de zahăr pudră, apoi în mişlocul acestuia se face o gaură şi se adaugă lichidul obţinut... se amestecă cu o lingură pentru început...


când nu se mai poate frământa cu lingura se răstoarnă totul pe masa de lucru şi se frământă cu mâna...








şi aşa arată pasta de zahăr... se colorează după preferinţe se îmbrăca torturi cu ea şi se fac decoraţiuni...
Pasta se păstrează fooarte bine la frigider într-o folie... pasta se scoate înainte cu vreo 3 ore de la frigider şi se lasă la temperatura camerei... Vă recomand să o faceţi înainte cu o zi de a îmbrăca torturi cu ea...

Niciun comentariu: